Innovasjonspris til Preik.tv

Preik.tv er blitt lagt merke til ute i verden.

– Vi har gitt innovasjonsprisen til Preik.tv på grunn av at det er et flott konsept. Siden ser veldig fin ut, og det er interessant å registrere hvilken påvirkning den har i et lite land som Norge, sier medlem i innovasjonsteamet i Jesus.net og i juryen, David Nolent, til sambåndet.no.

Det var på en konferanse i India i november i regi av Jesus.net at Preik.tv fikk Jesus.nets innovasjonspris. Jesus.net står bak omGud.net, som Indremisjonsforbundet er norsk partner for.

Anerkjennelse
– Det var veldig hyggelig å vinne. Det var flere gode prosjekter, så det er fint for Preik.tv å få en anerkjennelse, og at de ser at det er et bra konsept. Og det er viktig å få frem at dette er en pris til prosjektet preik.tv. Så den går til alle som var med i planlegging, og alle som har vært med og preiket, sier nettkonsulent Kjetil Fyllingen i ImF-Ung, som står bak Preik.tv.

Jesus.net deler hvert år ut fire Jesus.net priser, to for de beste ideene og to for de beste eksisterende prosjektene. Det dreier seg om internett eller digital innovasjon. Jesus.net har delt ut prisen i syv år. I år var det 55 konkurrenter til de fire prisene.

Innovasjon
– Hvorfor deler dere ut en innovasjonspris?
– Vi tror innovasjon er nøkkelen til å skape redskaper som vil forandre verden for Kristus. Gud selv er en stor oppfinner hvis du for eksempel tenker på nervesystemet og foreldres kopiering og overføring av DNA til avkommet, sier Nolent.

– Hva ser dere etter når dere skal kåre vinnerne?

– Vi ser etter ideer som lett kan settes ut i livet og overføres til andre språk, ideer som kan ha stor påvirkning og vi ser på kostnader.

Inspirasjon
Fyllingen peker på fordelen med samarbeid når det gjelder å spre evangeliet via nettet.

– Vi har nå liggende ute en adventskalender i samarbeid med foross.no. Det viser seg at når vi gjør ting sammen med andre, så når vi lenger ut. Adventskalenderen har hatt 12 000 avspillinger. Det er veldig bra, sier han.

– Hva betyr det for Preik.tv å vinne denne prisen?

– Det betyr inspirasjon til å jobbe videre. Og det kan være med og skape interesse hos folk til å bidra og til å komme med forslag til å gjøre Preik.tv enda bedre. Vi trenger flere bidragsytere, sier Kjetil Fyllingen.

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.